4 & 5 & 6




4. REDKEN Diamond Oil Deep Facets Mask




Redken je jeden z gigantov vlasovej kozmetiky a stylingu. Založila ho v roku 1960 herečka Paula Kent pri hľadaní účinných produktov, ktoré sú zároveň jemné k vlasovej pokožke. Dnes Redken vlastní množstvo patentov a stal sa jednou z najzvučnejších značiek v priemysle. 



Diamond Oil Deep Facets maska vlasy posilňuje a dodáva im lesk a mäkkosť. Pre všetkých zástancov prírodnej kozmetiky a na moje prekvapenie neobsahuje silikóny. Miesto nich sú v maske oleje z koriandra, divokého ľanu a marhule, prenikajúce do vlasovej štruktúry. Koriander predchádza vypadávaniu a podporuje rast, divoký ľan vyživuje a marhuľa rozžiari. Tento Redken sa mi začína pozdávať.
Zatiaľ musím odložiť do krabičky, keďže v poradovníku sú iné exempláre.

5. REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Performance, Purity, Pleasure. To je heslo spoločnoti Ren, korá sa snaží vytvárať vysoko funkčné produkty s čistým zložením bez syntetiky a umelých vôní. Výsledkom by mala byť nielen čistá, ale najmä šťastná pleť.



Glycolactic Radiance Renewal Mask odvážne tvrdí, že dramaticky zlepší tón aj štruktúru pleti a zabezpečí bezchybný žiarivý vzhľad. Ok. Vyskúšame. Zabezpečiť by to mala vysoko účiná kombinácia ovocných kyselín a enzýmu papaín. Čiže enzymatický peeling. Tie mi dávno odporúčala kozmetička ako skvelú nedráždivú cestu k čisteniu pleti. Ako uvádza Ren, táto maska je najmä pre ľudí s upchatýcmi pórmi, zrelou pleťou, jazvami po akné a nečistotami. Spĺňam. Používa sa raz týždenne na čistú suchú pleť. Ako pri iných enzymatických peelingoch, bude to štipkať.
Tiež ide zatiaľ na poličku, ale na tento zázrak si špeciálne brúsim zuby.

6. INIKA Certified Organic Eyeliner - Black Caviar




INIKA sa snaží ponúknuť prírodnú alternatívu luxusnej dekoratívnej kozmetiky. Všetky produkty značky sú bezpečné, etické, vegánske, šetrné k životnému prostrediu, certified organic, halal a cruelty free. Áno, aj to ľudí zaujíma. Očná linka je tiež celá prírodná a organická s krémovou textúrou a dlhotrvácnym efektom. Navyše je k nej pribalené šikovné strúhatko na vrchnáčiku. Dlhotrvácny efekt som zmazala hneď prvým šuchnutím prstom, čo môže stáť za negatívnymi komentármi, ktoré som si na ceruzku stihla prečítať. 



Hneď na prvýkrát som si vyčarovala výraznú linku. Aplikovala sa veľmi jednoducho, len tak si kĺzala po viečkach. Nemôžem povedať, že by sa rozmazávala tak, ako to predviedla na ruke. Držala kde má, celý deň, bez robenia mapiek a rozmazávania. Čiernu tužku je vždy príjemné mať poruke. Ani nenahnevala ani neohúrila.

Inika Black Caviar

Inika Black Caviar & Čierny očný tieň

Komentáre